Zonneglazen 2019 RELAX FACTORRELAXFACTOR
Zorgeloos genieten van brillenglazen met Crizal Sun UV

Die eerste voorjaarsstralen. Fijn! Elk jaar weer een cadeautje. Die eerste dag dat de zon echt weer eens doorkomt. Kleuren lijken echter. De zon verbleekt de winter. Het ruikt anders op straat. Je hebt zin om een klein huppeltje te maken. Zomaar, omdat het kan. “Waar is mijn zonnebril?”

Nieuwe zomer, nieuwe zonnebril
Kies uit modieuze en tijdloze kleuren, glazen met spiegelcoating of gepolariseerd. Met de hoogste Eye-Sun protection Factor* ben je optimaal beschermd, met een nieuwe look om te genieten van
de zon. Tijd om te stralen.

DE NIEUWE COLLECTIE IS BINNEN
Kom langs en kies jouw zonnebril.

Logo ESPF 50 344 341pixels PNG 1*De E-SPF, ofwel Eye-Sun Protection Factor, geeft de UV-bescherming van een brillenglas aan. Het onafhankelijke E-SPF beoordelingssysteem is eenvoudig: hoe hoger de waarde, hoe beter u beschermd bent tegen schadelijk UV-licht. Dankzij deze index is het eenvoudig om de beste UV-bescherming te kiezen.Essilor zonneglazen met de Crizal Sun UV coating hebben een E-SPF van 50+. Dit is de hoogst mogelijk beschermingsfactor op brillenglazen. UV-stralen worden dankzij de Crizal Sun UV-coating zowel via de voor- als achterkant van uw brillenglazen tegengehouden.


Merken

Hieronder een greep van de merken monturen welke wij aanbieden

ZORGELOOS GENIETEN
Meer info